Penne cu ton si mazare

de lilik in Penne, 15 Dec 2010 | 8909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr penne
  • 160 gr ton in ulei(sau 2 conserve de 80 gr)
  • 100-150 gr mazare
  • 1 cutie de rosii decojite de 400 gr
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • sare,piper
  • parmezan(facultativ)
  • 150 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton si mazare:

punem tonul sa se scurga si maruntim rosiile.

tocam marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit cu putin ulei de masline.

cand incep sa se rumeneasca adaugam rosiile si mazarea,amestecam apoi adaugam apa si lasam sa fiarba la foc potrivit.

intre timp punem apa pt paste la fiert.

cand sosul incepe sa se stranga (sa scada apa) punem tonul,amestecam si potrivim de sare si piper.

mai lasam cateva minute sa se ingroase apoi dam deoparte.

cand apa clocoteste punem pastele,amestecand din cand in cand.

cand sunt fierte le scurgem si le amestecam cu sosul.

le sevim calde.(cu putin parmezan ras daca dorim)

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton si mazare" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Penne rigate cu tocanita